Creative background

Afgestudeerd aan het instituut for Fashion, Management en Design begint Caren van Eijle haar carrière als ontwerpster voor babykleding. Na wat omzwervingen komt ze terecht bij Coolcat Fashion en ontwerpt ze kleding en prints voor diverse afdelingen.

In 2005 begint ze haar eigen bedrijf in de artiestenstyling en werkt ze voor grote namen als Krezip, Boris en Ilse de Lange. Daar krijgt ze de smaak te pakken om te werken op een set waar professionele fotoshoots en videoclips gemaakt worden. Ze werkt met fotografen als Ruud Baan, Allard Honig en Wouter van den Brink. Verder is ze als stylist betrokken bij het opzetten van het kledinglabel “Cold Method”.

Personal Styling past ze verder toe in haar vaste aanstelling in 2009 als shopmanager van de Special Basic winkel Lef & Zo te Haarlem. Daar adviseert ze, geeft ze styling tips aan haar klanten en is ze verantwoordelijk voor de gehele winkelpresentatie. Als allround creatief ondernemer besluit ze zich op de fotografie te storten en behaalt ze in oktober 2011 haar diploma vakfotograaf aan de fotovakschool te Amsterdam.