Loveshoot fotografie

Natuurlijk is het jullie al duidelijk, dat wij gek zijn op fotograferen, maar het is ook belangrijk, dat jullie ons kennen en dat wij jullie leren kennen. We brengen immers de hele dag met elkaar door. En eerlijk is eerlijk, de foto’s worden alleen maar mooier als wij een klik samen hebben. Graag willen wij jullie uitnodigen en ontmoeten om alles te horen over jullie ideeën en hoe jullie willen gaan trouwen!
Ga je binnenkort trouwen en wil je mooie foto’s voor je uitnodiging? Ben je super verliefd en wil je mooie foto’s met je geliefde als verrassing of wil je een loveshoot cadeau geven aan vrienden? Loveshoots zijn helemaal hip en hot!
Graag ga ik met jullie mee naar de locatie, die helemaal bij jullie past en kan jullie loveshoot naar wens gestyled worden, zoals bijvoorbeeld hoeveel kledingsets en accessoires, welke kleuren en eventuele styling props. Styling props kunnen van alles zijn: kleden, kussens, champagne etc. om een picknick te stylen of bijvoorbeeld ballonnen om een zomers en feestelijk gevoel weer te geven.
Voor een loveshoot zijn er verschillende locatie ideeën. Houden jullie van stoer, dan gaan we naar een prachtig industrieel pand. Ben je meer een romantische type, dan is een picknick setting in een park misschien iets voor jullie. Een loveshoot in de stad waar jullie wonen is ook een leuk idee. Dan maken we een gezellige stadswandeling, en komen we langs al jullie favoriete plekjes.

Hierboven zie je een kleine selectie foto’s van de loveshoots die ik heb geschoten. Wil je nog meer voorbeelden zien ga dan naar de pagina recente loveshoots.

Wil je je partner een shoot cadeau doen of wil je een prachtige rapportage voor op de vensterbank? Laat dan jullie gegevens achter op de contactpagina of als je echt niet kunt wachten probeer mijn mobiel.