Bruiloft fotografie

Een liefdevolle blik en een traan van geluk. Het is “de dag” die een van de mooiste dagen uit jullie leven zal worden. Een heerlijke dag vol met bijzondere, “feel good” momenten. De ontroerende momenten, waaruit blijkt dat iemand bijzonder voor je is, dat je veel voor iemand betekent en dat dat wordt uitgesproken, waar al jullie dierbaren bij zijn. Een bijzondere dag, waarop we allemaal beseffen, dat het uiteindelijk om de liefde draait. Wij fotograferen gedurende de dag, de mooie, hilarische, grappige, ontroerende en liefdevolle onvergetelijke momenten. Die speciale momenten, waar je achteraf zo graag nog even op terugkijkt, samen of met jullie dierbaren. Op een ongedwongen manier fotograferen wij wat jullie zien en niet zien in een reportage stijl. Wij houden van echt en oprecht, van emoties en dat laten wij graag zien in beeld.
Hierboven zie je een kleine selectie foto’s van de trouwreportages die ik heb mogen maken. Ik moet eigenlijk zeggen wij, want ik werk altijd in een team met een collega fotograaf om ervoor te zorgen dat wij geen moment missen.

Hebben jullie interesse om ons in te huren om jullie huwelijk vast te leggen? Laat dan jullie gegevens achter op de contactpagina of als je echt niet kunt wachten probeer mijn mobiel. Wellicht zit ik midden in een shoot en neem ik niet op maar als je je gegevens achterlaat neem ik zo snel als mogelijk contact op.