Familieportret fotoshoot Bloemendaal

 • Familieportret fotoshoot
 • _dsc4477
 • _dsc4477a
 • _dsc4529
 • _dsc4561
 • _dsc4561a
 • _dsc4643
 • _dsc4722
 • _dsc4726
 • _dsc4728
 • _dsc4779
 • _dsc4782

Familie fotoshoot bij Kennemerduinen te Bloemendaal.

Op een van de laatste warme dagen van dit jaar mocht ik dit prachtige gezin fotograferen. Het was woensdagochtend en schitterend weer. Anouk wilde graag een leuke groepsfoto van haar gezin en een paar aparte portretten van haar zoontje en dochtertje. We hadden afgesproken bij de Kennemerduinen, bij het Wed, een prachtig duingebied te Bloemendaal. Aangezien het door de warmte erg druk was bij het meer, besloten we op een rustig plekje iets voor het meer deze prachtige foto’s te maken. Tijdens het voeden van haar zoontje, hebben we foto’s van haar dochtertje gemaakt. Zo konden we rustig doorgaan met de fotoshoot. Al kruipend en rennend heb ik vrolijke foto’s kunnen maken. En de bellenblaas machine, die Anouk zelf had meegenomen, zorgde voor een vrolijk effect. Heb je ook interesse in een gezellige, leuke familie fotoshoot op deze of een andere mooie locatie of bij mij in de studio, ga dan naar mijn contactpagina of stuur een mail naar caren@carenvaneijlefotografie.nl.

1 Comment

 1. Dewi de Wolf
  01/03/2020

  Hallo Caren,

  Ik ben me aan ’t oriënteren voor een fotograaf voor mijn moeders 65e verjaardag. Ik wil hiervoor een fotoshoot organiseren in intieme en relaxte setting.
  De bedoeling is dat we een korte boswandeling in Elswout doen (45 min) en daarna een borrel bij de Stinkende Emmer (30 min). Super casual, alsof er eigenlijk helemaal niemand jarig is…
  In die tijd zou ik graag willen dat er mooie foto’s worden gemaakt vol interactieve momenten tussen iedereen, zijnde 10 personen. Al met al, denk ik dus dat we zo’n 1,5 uur bezig zij op de shootlocaties.

  Ergns in de week van 20 mrt tm 30 mrt, zal mijn moeder aanwezig zijn in NL. Ben je dan beschikbaar ergens in die periode?

  Wat zijn jouw tarieven? Je hebt wrs diverse pakketten, ik hoor dan ook graag wat die pakketten inhouden met bijbehorende tarieven.

  Alvast bedankt,
  Dewi

Leave a Reply