Zwangerschapsfotoshoot in de studio en het Prinsen Bolwerk Park in Haarlem

 • _dsc5438
 • _dsc5448
 • _dsc5449
 • _dsc5487
 • _dsc5539
 • _dsc5540
 • _dsc5559
 • _dsc5564
 • _dsc5565
 • _dsc5570
 • _dsc5577
 • _dsc5588
 • _dsc5600
 • _dsc5636

Zwangerschapsfotoshoot in de studio en buiten in het Prinsen Bolwerk Park te Haarlem.

Een paar weken geleden heb ik samen met Marieke prachtige buikfoto’s gemaakt bij mij in de studio en buiten in het Prinsen Bolwerk Park, vlakbij mijn studio om de hoek. Marieke had van te voren een aantal voorbeelden laten zien en n.a.v. daarvan zijn we de foto’s gaan maken. De “kauwgom foto” was grappig om te maken. Na flink kauwen kwam er een mooie bel en het resultaat mag er wezen:) Voor het maken van deze zwangerschapsportretten heb ik gebruik gemaakt van het natuurlijke daglicht in combinatie met opzetflitsers. Daarna hebben we nog een portretten gemaakt met natuurlijk tegenlicht en zijn we naar buiten gegaan richting het Prinsen Bolwerk Park. Het was prachtig weer en daar hebben we goed gebruik kunnen maken van het natuurlijke daglicht. De herfst kleuren komen mooi uit, waardoor de foto’s een mooie warme sfeer hebben gekregen.

Heb jij ook specifieke wensen of ideeën voor je zwangerschapfotoshoot? Laat het me van te voren weten en dan kunnen we kijken wat mogelijk is. Heb je ook interesse in een zwangerschapsfotoshoot in de studio, buiten op locatie of bij jou thuis, ga dan naar mijn contactpagina of stuur een mail naar caren@carenvaneijlefotografie.nl. Of wil jij een vriendin een zwangerschapsfotoshoot cadeau geven? Ga dan naar mijn contactpagina of stuur een mail naar caren@carenvaneijlefotografie.nl. Dan stuur ik je deze feestelijke cadeaubon naar je toe.

cadeaubongoed

 

2 Comments

 1. Marieke
  13/11/2016

  Ik ben niet echt een poser, maar een fotoshoot met Caren was heel ontspannen! Ze vroeg van te voren wat ideeën op te sturen en daardoor paste de shoot perfect bij wie ik ben en mijn verwachtingen.
  Bedankt voor de mooie foto’s!

 2. Caren van Eijle
  14/11/2016

  Hallo Marieke, dank voor de leuke reactie:) Het was een zeer gezellige fotoshoot:) En wat is de “kauwgom” foto top geworden:)

Leave a Reply